Patrasche VZW kan jouw steun gebruiken!

  • Onze cliënten staan zelf in voor een minimale vergoeding per sessie, maar hiermee is onze werking niet betaald. Een begeleiding met assistentie van dieren duurt gemiddeld twee jaar en kost 4.500 euro op jaarbasis. Word meter of peter en ondersteun de begeleidingsperiode van een cliënt.
  •  In 2019-2020 willen we graag starten met de renovatie van een oude sanitair gebouw op de site. Op dit moment hebben we voor onze werking geen enkel gebouw ter beschikking met elektriciteit, water en toilet. We willen dit huis graag uitbouwen tot een ontmoetingsruimte voor mens en dier, een plaats waar iets warm kan worden gedronken en waar bureau- en vergaderplaats aanwezig is. De huidige staat van het gebouw is structureel nog goed maar naar afwerking ligt toch nog een behoorlijke lijst aan werken en benodigdheden op tafel.

Vermits wij geen overheidssubsidie ontvangen zoeken wij bereidwillige mensen en bedrijven met het hart op de juiste plaats om ons bij het in orde maken van dit gebouwtje te helpen , zowel in de vorm van klussen als door giften van bouwmaterialen, sanitair en meubilair. Graag willen wij dit gebouwtje zo milieuvriendelijk mogelijk renoveren. Voor de verwarming ervan laten wij ons graag adviseren.

Uw steun is voor ons geen luxe. Wij vragen enkel hulp en sponsoring voor wat we echt nodig hebben.

 Patrasche kan fiscale attesten bezorgen voor al uw sponsoring 

Geïnteresseerd?

Reguliere Rekening Patrasche VZW  : BE27 973-0220132-73

[contact-form-7 id=”127″ title=”Financiële steun NL