Met trots stellen wij jullie enkele afstudeerprojecten voor van ex-cursisten:

Vi Vitam

In het kader van begeleiding met assistentie van dieren zetten zij  grote en kleine paarden in. De dieren, die zij met respect behandelen, zijn partners in een bijzondere hulpverleningscontext. Ontdek hun aanbod.

Dieren-in-zicht

Samenwerken met dieren en natuur is voor Marie Proost een passie. ‘Ik ben een buitenmens met een warm en respectvol contact met honden en paarden en volgde de opleiding Therapeutisch werken met assistentie van dieren.’ Jarenlang werkzaam in de welzijnssector en als vrijwilliger verbonden aan Hachiko ( hulphondencentrum in Merelbeke ) beschikt Marie Proost over veel ervaring. Contacteer haar voor meer info.

Ezelsoor

Het Ezelsoor staat voor kinderen vanuit vertrouwen laten groeien met ezels als partner in een begeleidingsproces. Een ezel, een kind/jongere, een begeleider en een ezelboerderij in het midden van de natuur: dit zijn de bouwstenen van het Ezelsoor. In de natuurlijke omgeving van de Demerbroeken in Vlaams-Brabant , op Ezelboerderij De Hoef ontstaat een band tussen een dier en een kind. Samen onderweg maken ze voor elkaar het verschil. Ontdek hun aanbod.